Zoeken naar heel je

Uw zoekactie voor heel je leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Verlangen 49 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Huidhonger
Ik ben een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man (1m81, normaal gebouwd, niet-roker) en ben op zoek naar lichamelijke contact dat er in mijn relatie niet meer is. Ik zoek iemand waarmee de klik er is om samen af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur, en om intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden. Respect, hygiëne en discretie zijn hierbij heel belangrijk. Bij voorkeur zit je ook in een soortgelijke situatie, dan kunnen we elkaar regelmatig die intimiteit geven die we beiden missen. Als jij je hier kan in terugvinden, dan kijk ik uit naar een reactie met foto van jou. Een antwoordje hierop met foto mag je vanzelfsprekend verwachten van mij. Hopelijk tot vlugs x  
gisteren
Gescheiden man 60 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zoek lief vrwtje tot 60 jr die houdt van massage, gelikt worden enz. Heel discr bij mij thuis
Dag, ik ben een gescheiden hygiënische man van 60 jr en zoek een lief single of gehuwd vrwtje tot 60 jr om samen regelmatig overdag of 's avonds mooi uurtjes te beleven. Graag een vrwtje die houdt van massage, graag lang gelikt te worden enz., eventueel een trio ofzo te beleven. Dit kan heel discreet bij mij thuis, dus niet op een kamer ofzo. Je mag gerust mollig zijn. Welk vrouwtje heeft hier wel eens nood aan.  
gisteren
Zin in jou 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
gisteren
Dave 49 jaar Limburg - Beringen
Top Discretie
Top discretie is heel belangrijk voor mij en jou. Daarom kunnen we ons niet op andere sites zetten zoals tinder,....Herken jij het ook? Je wil je relatie niet opgeven om diverse redenen, maar meer aandacht krijgen van een iemand anders zou je goed doen. Af en toe afspreken om elkaar op te laden, of zeg ik beter ,, ontladen,, ;), een babbel, knuffel, zoen, streling,.... Zie jij het ook zo, dan hoor ik graag wat van jou.Top Discretie gegarandeerd! Ben een slanke sportieve man,.... Groetjes Dave  
gisteren
Pieter 56 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Viriele man zoekt volslanke FWB
Goed bewaarde viriele vijftiger houdt van dames met een maatje meer om lekker te verwennen, in de watten te leggen en eindeloos te sexen. Hou je ook van massages? Dan moet je heel zeker het avontuur aangaan!  
Dave 49 jaar Limburg - Beverlo
Top Discretie
Top discretie is heel belangrijk voor mij en jou. Daarom kunnen we ons niet op andere sites zetten zoals tinder,....Herken jij het ook? Je wil je relatie niet opgeven om diverse redenen, maar meer aandacht krijgen van een iemand anders zou je goed doen. Af en toe afspreken om elkaar op te laden, of zeg ik beter ,, ontladen,, ;), een babbel, knuffel, zoen, streling,.... Zie jij het ook zo, dan hoor ik graag wat van jou.Top Discretie gegarandeerd! Ben een slanke sportieve man,.... Groetjes Dave  
Tepelstreeltje 55 jaar Vlaams-Brabant - Glabbeek
Zijn er hier dames met zware hangborsten met zin in een lekkere sensuele massage?
Hey, ik ben echt verzot op heel zware hangborsten en zou heel graag eens een dergelijke dame willen masseren. Blijkbaar ben ik hier zeer goed in..beweert men.. Als jij ook hygiëne, discretie, respect en vertrouwen belangrijk vindt, kunnen we samen zeker leuke momenten beleven. Alles bespreekbaar volgens jouw wensen en grenzen. Reageer volledig vrijblijvend en dan zien we wel..  
Peter 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
rollenspel little bit grey casting (embarrassed nude female)
Dit rollenspel zou ik graag uitvoeren. Ik zit gekleed aan een tafeltje en jij doet een model casting. Ik stel je vragen , vraag naar je ervaringen, verwachtingen , waar je voor openstaat. De vragen worden beetje bij beetje intiemer. Ik vraag je ook of je iets wilt proberen, tonen,... Ik ben heel hoffelijk, als je iets niet wilt ga ik verder met de volgende vraag. Ik blijf gekleed en raak je enkel aan als dat functioneel nodig zou zijn om iets te proberen/tonen en je er uitdrukkelijk mee instemt. Ik verwacht dat niet. Een date waar ik niet uit mijn stoel kom is prima. Het gaat me om de spanning. Vragen kunnen wat kinky worden, bijvoorbeeld'heb je ervaring met tepelklemmen?, 'zweepje'. Aan jou om op moment zelf te beslissen of je het wil proberen. Vrouw, koppel of man welkom. Voor de mannen, het is GEEN SEXDATE, het gaat echt om het scenario de spanning van (semi-)naakt voor een vreemde staan en gesprekje te voeren. interesse ?  
geert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
op zoek naar vrouw/meid
Ik kom eens zien hier naar een vrouw die eens een leuke en spannende massage wil van erotisch tot relax jij beslist uiteraard wat je wil. Ik heb daar zeker geen bijbedoelingen mee en ik kan jou heel discreet ontvangen. De bedoeling is dat je eens alles vergeet en zalig geniet van de massage. Ik ben een vezorgde man slank en zeer discreet. Heb je nog vragen of wil je graag komen genieten aarzel dan niet om een mail te sturen.  
Mr.G 34 jaar Limburg - Bilzen
Man 34 zoekt volslanke vrouw
Hey dames, Ik ben een man van 34. Ik ben altijd erg geil en zoek iemand waar dat herkenbaar bij is. Ik zoek een volslanke vrouw om mee te sturen en elkaar te teasen en geil te maken. We kunnen erna nog zien, als het goed klikt. Om af te spreken. Maar voor nu zoek ik dus iemand om elkaar gek en geil te maken via Whatsapp. Heel belangrijk is, dat je volslank bent. Iedere lichaamstype is mooi. Maar iemand met een maatje meer of wat meer maten meer is toch echt wel meer iets voor mij. Leeftijd maakt ook niet uit. Als we elkaar maar kunnen plagen 😜 Hopelijk tot snel  

Man 34 zoekt volslanke vrouw
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10